Til innholdet

Karriere

Marthinsen & Duvholt - karriere
Marthinsen & Duvholt – et godt grunnLAG

Hva vi kan tilby deg

Vi har for lengst erkjent at våre ansatte er vår største ressurs og vårt største konkurransefortrinn. Derfor legger vi stor vekt på å skape en god bedriftskultur, og vårt arbeidsmiljø er preget av stor ansvarlighet, ståpåvilje og faglig stolthet.

Marthinsen & Duvholt AS har som målsetting å være det ledende grunnentreprenørselskap på sitt nivå og i sitt distrikt. Utover det rent resultatmessige, har selskapet også som mål å bidra med trygge og langsiktige arbeidsplasser for våre ansatte. Gjennom god personalpolitikk skal vi være den foretrukne arbeidsplassen for nåværende og fremtidige medarbeidere.

Dersom du er på utkikk etter et godt sted og jobbe, og mener du har de rette kvalifikasjonene, oppfordrer vi deg i første omgang til å sende oss en åpen søknad via Jobbdirekte

Ledige stillinger

Landmåler/stikningsingeniør

Vi vokser, og trenger derfor flere stikningsingeniører/landmålere. Vi har et stort fagmiljø innenfor geomatikk, hvor det i dag er 17 medarbeidere på avdelingen.

Nå søker vi etter en dyktig stikningsingeniør til hovedsakelig avdelingen i Oslo/Viken. Arbeidsoppgaver vil være stikning, oppmåling og databehandling innen anlegg. Dette er en fast heltidsstilling, med snarlig oppstart.

Søknadsfirst: Snarest
Arbeidsted:

Grunnarbeidere/Rørleggere med ADK bevis

Vi søker etter kompetente og ansvarsbevisste rørleggere/grunnarbeidere med ADK bevis.

Send oss gjerne en søknad ved å trykke på linken over.

Søknadsfirst: 14.03.2021
Arbeidsted: Oslo/Viken/Vestfold/Telemark

Vi søker erfaren prosjektleder

Vi trenger flere dyktige ressurser med på laget. Vi søker nå en erfaren prosjektleder som ønsker å være med på å lede våre prosjekter.

Søknadsfirst: 21.03.2021
Arbeidsted: Buskerud/Telemark og Vestfolds området

Vi har ofte flere stillingsannonser i vår rekrutteringsportal

I vår rekrutteringsportal har vi flere åpne søknader hvor det er mulig å søke fortløpende. Klikk deg inn på lenken for å komme videre.

Søknadsfirst: Fortløpende
Arbeidsted: Telemark/Vestfold/Buskerud/Oslo/Viken