Til innholdet

Karriere

Marthinsen & Duvholt - karriere
Marthinsen & Duvholt – et godt grunnLAG

Hva vi kan tilby deg

Vi har for lengst erkjent at våre ansatte er vår største ressurs og vårt største konkurransefortrinn. Derfor legger vi stor vekt på å skape en god bedriftskultur, og vårt arbeidsmiljø er preget av stor ansvarlighet, ståpåvilje og faglig stolthet.

Marthinsen & Duvholt AS har som målsetting å være det ledende grunnentreprenørselskap på sitt nivå og i sitt distrikt. Utover det rent resultatmessige, har selskapet også som mål å bidra med trygge og langsiktige arbeidsplasser for våre ansatte. Gjennom god personalpolitikk skal vi være den foretrukne arbeidsplassen for nåværende og fremtidige medarbeidere.

Dersom du er på utkikk etter et godt sted og jobbe, og mener du har de rette kvalifikasjonene, oppfordrer vi deg i første omgang til å sende oss en åpen søknad via Jobbdirekte

Ledige stillinger

HMS-rådgiver

Marthinsen & Duvholt AS har behov for å styrke fagmiljøet innen HMS og søker derfor HMS-rådgiver.
Å være HMS-rådgiver er en utfordrende, spennende og utviklende rolle. Vi søker en HMS-rådgiver med stort engasjement, som virkelig brenner for faget.

Søknadsfirst: 07.03.2021
Arbeidsted: Vestfold & Telemark, Buskerud, Viken, Oslo

Sommerjobb

Vil du være med på spennende anleggsprosjekter i sommer? Vi søker studenter til sommerjobb.
Ny kompetanse er viktig for M&D. Vi håper derfor å bli kjent med dyktige studenter allerede nå som i fremtiden kan bli en del av laget vårt.

Søknadsfirst: 14.03.2021
Arbeidsted: Vestfold, Telemark, Viken, Buskerud, Oslo

Grunnarbeidere/Rørleggere med ADK bevis

Vi søker etter kompetente og ansvarsbevisste rørleggere/grunnarbeidere med ADK bevis.

Send oss gjerne en søknad ved å trykke på linken over.

Søknadsfirst: 14.03.2021
Arbeidsted: Oslo/Viken/Vestfold/Telemark

Vi søker erfaren prosjektleder

Vi trenger flere dyktige ressurser med på laget. Vi søker nå en erfaren prosjektleder som ønsker å være med på å lede våre prosjekter.

Søknadsfirst: 21.03.2021
Arbeidsted: Buskerud/Telemark og Vestfolds området

Lærlinger

Lærlinger i maskinfører, vei- og anleggsfaget samt anleggsmaskinmekaniker oppfordres til å søke plass innen utgangen av februar for oppstart av læretid etter skoleårets slutt. I søknaden er det viktig at du får med alle personalia, som navn, fødselsdato, adresse, postnummer og poststed, telefonnummer og e-postadresse. Søknader uten kopi av karakterutskrifter, vitnemål og relevante attester, blir ikke prioritert behandlet. Søknad sendes via linken over.

Søknadsfirst: 28.02.2021
Arbeidsted: Oslo/Buskerud/Telemark/Viken

Vi har ofte flere stillingsannonser i vår rekrutteringsportal

I vår rekrutteringsportal har vi flere åpne søknader hvor det er mulig å søke fortløpende. Klikk deg inn på lenken for å komme videre.

Søknadsfirst: Fortløpende
Arbeidsted: Telemark/Vestfold/Buskerud/Oslo/Viken

Innkjøpsleder

I dagens markedssituasjon preget av økt konkurranse om store komplekse prosjekt, blir innkjøpsrollen stadig viktigere. Profesjonelle anskaffelser når det gjelder kategorikompetanse, leverandørsamhandling, deling av beste praksis og bruk av nasjonale og internasjonale leverandøravtaler, skaper betydelig merverdi for Marthinsen og Duvholt, og vil bidra til å øke vårt konkurransefortrinn. Dette er en ny stilling i Marthinsen og Duvholt og vi søker derfor en erfaren innkjøper til å følge opp vår portefølje.

Søknadsfirst: Snarest
Arbeidsted: Oslo, Viken, Telemark, Vestfold